صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آتش سوزی انبار ضایعات پلاستیک در تهران

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش گرفتن یک انبار ضایعات پلاستیک خبر داد.
کد خبر: ۹۹۵۲۱۰
| |
7617 بازدید
آتش سوزی انبار ضایعات پلاستیک در تهران

به گزارش تابناک به نقل از میزان، سید جلال ملکی از وقوع آتش سوزی در انبار ضایعات پلاستیک خبر داد و در خصوص جزییات این حادثه گفت: ساعت ٠٧:٢۶ دقیقه روز جاری یک مورد حریق در انباری واقع در جاده ورامین، محله قلعه نو به سامانه ١٢۵ سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اطلاع داده شد که بلافاصله دو ایستگاه به همراه فوماتیک، بالابر و خودرو حامل تجهیزات تنفسی به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: محل آتش سوزی محوطه ای به وسعت حدود ١٠٠٠ متر بود که سوله ای صنعتی به وسعت ۴٠٠ متر در آن واقع شده بود. داخل این سوله مسقف و داخل محوطه مقادیر زیادی ضایعات پلاستیکی نگهداری و داخل سوله با دستگاه ها ذوب می شد و مواد جدیدی ساخته می‌شد.

ملکی گفت: در مجاورت این سوله یک کارگاه سنگبری و کارگاه سنگ شور کردن لباس واقع شده بود. قسمت نگهداری مواد پلاستیکی هم در محدوده محوطه و هم در سوله کاملا شعله ور بود و دود بسیار زیادی نیز متساعد می شد. شعله و دود به سمت بخش هایی از کارخانه های مجاور رفته و به دستگاه ها خسارت جزیی وارد کرده بود که با حضور آتش نشانان از گسترش آن جلوگیری شد.

ملکی ادامه داد: آتش نشانان به سرعت حریق را به کنترل خود در آوردند و این حادثه مصدومی نداشت. ساعت ١٠:٢۶ دقیقه پس از ایمن سازی آتش نشانان محل را به مالکان تحویل دادند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات