میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

السیلیه انصاری فرد را نیمکت نشین کرد و باز هم باخت

الریان با پیروزی در این دیدار به یک قدمی الدحیل صدرنشین رسید این درحالی است که السیلیه با باقی مانده در رده ششم شانس کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد.
کد خبر: ۹۹۵۰۹۸
| |
4332 بازدید

السیلیه در دیدار برابر الریان با یک گل تن به شکست داد و شانس کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را نیز از دست داد.

به گزارش تابناک ورزشی، در هفته بیستم لیگ ستارگان قطر یک دیدار برگزار شد. در این بازی الریان تیم دوم جدول رده بندی در خانه از السیلیه پذیرایی کرد و توانست با یک گل به پیروزی برسد. تک گل الریان را در این دیدار یاسین براهیمی در دقیقه ۸ به ثمر رساند.

کریم انصاری فرد مهاجم ایرانی السیلیه در این بازی نیمکت نشین بود. او در دقیقه ۶۵ به میدان رفت و نتوانست مانع از شکست تیمش شود. الریان با پیروزی در این دیدار به یک قدمی الدحیل صدرنشین رسید این درحالی است که السیلیه با باقی مانده در رده ششم شانس کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات