میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
سازمان ملل:

میلیون‌ها یمنی از نبود امنیت غذایی رنج میبرند

سازمان‌های وابسته به سازمان ملل بیانیه مشترکی پیرامون وضعیت بهداشتی و اجتماعی یمن و افزایش نگران کننده تعداد مردمی که در جنوب یمن با نبود امنیت غذایی روبرو هستند، صادر کردند.
کد خبر: ۹۹۲۴۹۸
| |
6384 بازدید
میلیون‌ها یمنی از نبود امنیت غذایی رنج میبرند
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت المیادین، این سازمان‌ها هشدار دادند، بحران یمن موجب شده طی شش ماه اخیر تعداد یمنی‌هایی که با نبود امنیت غذایی روبرو هستند یک میلیون و دویست هزار تن دیگر افزایش یابد.

برنامه جهانی غذا، یونیسف و سازمان فائو در بیانیه مشترکی اعلام کردند، آسیب‌های اقتصادی، درگیریها، سیل، حمله ملخ‌ها و ویروس کرونا بحرانی را ایجاد کرده که می‌تواند روی درآمد‌های مربوط به امنیت غذایی یمن تاثیر بگذارد.

این سازمان‌ها اعلام کردند، بررسی وضعیت ۱۳۳ بخش در جنوب یمن نشان داد که تعداد کسانی که امنیت غذایی ندارند، افزایش یافته است. تعداد این افراد از دو میلیون به ۳.۲ میلیون تن طی شش ماه اخیر افزایش یافته است.

برنامه توسعه سازمان ملل نیز اعلام کرد، با کاهش درآمد و افزایش ۹۰ درصدی واردات غذایی بیش از نیمی از مردم یمن از نبود امنیت غذایی رنج می‌برند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات