واکنش وزیر راه به تعرض جنگنده‌های آمریکایی

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر این‌که اقدام جنگنده‌های آمریکایی حرکت تروریستی بود، گفت: سازمان هواپیمایی کشوری پیگیری حقوقی این اتفاق را انجام خواهد داد.
کد خبر: ۹۹۲۴۶۳
|
۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۱ 24 July 2020
|
10995 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، محمد اسلامی با اشاره به اقدام دو جنگنده آمریکایی در نزدیک شدن به هواپیمای مسافربری ماهان اظهار کرد: سازمان هواپیمایی کشوری مراتب اعتراض جمهوری اسلامی ایران به این اقدام را به سازمان هواپیمایی بین المللی (ایکائو) اعلام کرده و پیگیری حقوقی این اتفاق را انجام خواهد داد.

وی تصریح کرد: این یک حرکت تروریستی است که توسط دولت آمریکا انجام شده و حتما باید کشور‌ها و جامعه بین المللی این حرکت مسموم را محکوم کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت