میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

زمان مورد انتظار بهداشت جهانی برای تولید واکسن

سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه شب با اشاره به پیشرفت‌های صورت گرفته در زمینه ساخت واکسن کرونا اعلام کرد: اولین استفاده از این واکسن تا اوایل سال ۲۰۲۱ طول می‌کشد.
کد خبر: ۹۹۲۲۳۸
| |
19132 بازدید
زمان مورد انتظار بهداشت جهانی برای تولید واکسن

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، "مایک رایان" رئیس بخش برنامه‌های اضطراری سازمان جهانی بهداشت گفت: محققان در مسیر پیشرفت تولید واکسن کووید ۱۹ قرار دارند، اما برای استفاده از این واکسن‌ها باید تا اوایل سال ۲۰۲۱ منتظر ماند.

رایان با اشاره به اینکه در حال حاضر تولید چندین واکسن کرونا در مرحله سوم آزمایش قراردارند و هیچکدام شکست نخورده‌اند، افزود: در این زمینه پیشرفت‌های خوبی صورت گرفته است.

وی در پاسخ به خبرنگاران در شبکه اجتماعی گفت: سازمان جهانی بهداشت در تلاش است تا دسترسی به واکسن‌های بالقوه کرونا را افزایش داده و به ظرفیت تولید کمک کند.

به دنبال شیوع جهانی ویروس کرونا تا کنون بیش از ۱۴ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا و ۶۲۰ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

شمار افراد بهبود یافته نیز تا کنون به بیش از ۹ میلیون نفر رسیده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت