مهاجم آفریقایی با فسخ یک جانبه از الاهلی جدا شد

کد خبر: ۹۹۱۸۸۵
| |
4143 بازدید

مهاجم گلزن الاهلی عربستان به دلیل عدم انجام تعهدات مالی فسخ یک جانبه قرارداد خودش را اعلام کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، دجانینی سمیدو که اهل کشور آفریقایی کیپ ورد و عضو تیم ملی این کشور است در فصل جاری لیگ عربستان ۸ گل با پیراهن الاهلی به ثمر رسانده و دومین گلزن برتر این تیم بعد از عمر السوما به شمار می‌رود.

وکیل این بازیکن روز گذشته اعلام کرد پس از جلسات بی نتیجه‌ای که با نمایندگان باشگاه الاهلی برگزار شده، فسخ یک طرفه قرارداد به دلیل عدم انجام تعهدات مالی را اعلام می‌کند و دریافت مطالبات را با شکایت از طریق دنبال خواهند کرد.

این در حالی است که باشگاه الاهلی به دلیل مشکلات مالی در سال‌های اخیر پرونده‌های متعددی از جانب بازیکنان و مربیان خارجی در فیفا داشته و همچنان موفق به پرداخت بدهی‌های خارجی خود نشده است. الاهلی عربستان یکی از حریفان استقلال در مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیاست که در بازی رفت با نتیجه دو بر یک مقابل آبی پوشان به برتری رسید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت