دستگیری جاعل مهر و اسناد دفتر رهبری

سربازان گمنام امام زمان (عج) در عملیاتی موفقیت آمیز جاعل مهر و اسناد رسمی دفتر مقام معظم رهبری را در شمال سیستان و بلوچستان شناسایی و دستگیر کردند.
کد خبر: ۹۹۱۸۶۸
| |
13632 بازدید
دستگیری جاعل مهر و اسناد دفتر رهبری

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان، سربازان گمنام امام زمان (عج) در عملیاتی موفقیت آمیز جاعل مهر و اسناد رسمی دفتر مقام معظم رهبری را در شمال سیستان و بلوچستان شناسایی و دستگیر کردند.

این فرد که خود را بازرس ویژه دفتر مقام معظم رهبری معرفی کرده بود با استفاده از جعل عنوان و اسناد اقدام به کلاهبرداری می کرد که پس از تحقیق و بررسی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

در همین راستا اداره کل اطلاعلات از عموم شهروندان عزیز استان درخواست کرد در صورت مشاهده این قبیل موارد، مراتب را در اسرع وقت به ستاد خبری این اداره کل با شماره گیری تلفن ۱۱۳ اعلام کنند.



اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت