میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

«قدیروف» با دو تصویر به تحریم‌های آمریکا پاسخ داد

رئیس جمهور چچن با انتشار دو تصویر در یکی از شبکه‌های اجتماعی به تحریم‌هایی که امروز آمریکا علیه وی و خانواده‌اش اعمال کرد پاسخ داد.
کد خبر: ۹۹۱۸۰۵
| |
35151 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که واشنگتن تحریم‌هایی را علیه «رمضان قدیروف» رئیس‌جمهور جمهوری خودمختار «چچن» روسیه به دلیل نقض حقوق بشر اعمال کرده است.

قدیروف با انتشار یک تصویر در تلگرام خطاب به پامپئو و در واکنش به این تحریم‌ها نوشت «بیا بجنگیم».

رئیس جمهور چچن با دو تصویر به تحریم‌های آمریکا پاسخ داد

رئیس جمهور چچن در پیام دیگری در یکی از شبکه‌های اجتماعی با اشاره به تحریم آمریکا علیه همسر و دو دختر خود نوشت: «خیلی خوب، حتی اگر من صد بار حقوق انسان‌ها را نقض کرده باشم چطور تحریم‌های اعمال شده علیه همسر و دخترانم را توجیه می‌کنید؟ این‌ها چه جنایت‌هایی مرتکب شده و حقوق چه کسانی را نقض کرده‌اند؟ هیچ پاسخی به این سوال ندارید.»

رئیس جمهور چچن با دو تصویر به تحریم‌های آمریکا پاسخ داد

پامپئو در بیانیه روز دوشنبه خود درباره تحریم رئیس جمهور چچن گفت که وزارت امور خارجه آمریکا اطلاعات معتبر گسترده‌ای در اختیار دارد که نشان می‌دهد قدیروف مسئول نقض‌های متعدد حقوق بشر بوده که شامل شکنجه و کشتار‌های غیرقانونی است که به بیش از یک دهه گذشته باز می‌گردد.

بر اساس گفته پامپئو، این تحریم‌ها شامل «مدنی قدیروا» همسر رئیس جمهور چچن و دو دختر وی نیز می‌شود.

قدیروف سال ۲۰۱۷ برای نخستین بار به همراه چهار شهروند روس در لیست تحریم‌های آمریکا قرار گرفت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شده که قدیروف به طور شخصی در شکنجه یکی از مخالفان خود دست داشته است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
الی گشت