صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موضع اوباما درخصوص بیانیه تهران

باراك اوباما رييس جمهور آمريكا روز دوشنبه اعلام كرد كه بيانيه امضا شده ميان ايران، برزيل و تركيه وي را قانع نكرده است، زيرا آنها (برزيل و تركيه) در متقاعد كردن ايران به تعليق غني‌سازي اورانيوم شكست خورده‌اند.
کد خبر: ۹۹۱۷۹
| |
16708 بازدید

درپي انتشار بيانيه مشترك ايران ، تركيه و برزيل در تهران و استقبال اكثر كشورها از آن، مقامات آمريكايي با اتخاذ مواضعي همگرا با رژيم‌صهيونيستي اعلام كردند كه همچنان براي تحريم ايران تلاش مي‌كنند.

باراك اوباما رييس جمهور آمريكا روز دوشنبه اعلام كرد كه بيانيه امضا شده ميان ايران، برزيل و تركيه وي را قانع نكرده است، زيرا آنها (برزيل و تركيه) در متقاعد كردن ايران به تعليق غني‌سازي اورانيوم شكست خورده‌اند.

به گزارش ايسنا، سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا كه اعلام كرد توافق هسته‌يي ايران نمي‌تواند تحريم‌ها را عليه اين كشور متوقف كند.

فيليپ كراولي، سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا گفت: كساني هستند كه ممكن است اين موضوع را به عنوان يك برون رفت تلقي كنند. من فكر مي‌كنم ما بازهم نسبت به مساله هسته‌اي ايران شكاك باقي مانده‌ايم، زيرا اين بيانيه نيز موضوع جديدي را ارائه نكرده است.

بر اساس گزارش سايت آنتي وار،وي ادامه داد: مقامات آمريكايي هنوز قطعنامه را بررسي مي‌كنند و در نظر دارند با متحدان بين‌المللي خود از جمله تركيه و برزيل در روزهاي آينده در اين باره مشورت كنند.

سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا گفت: تلاش‌ها براي اعمال تحريم‌ها عليه ايران در سازمان ملل ادامه دارد. هيچ چيز حتي آخرين توافقنامه نمي‌تواند مذاكرات را براي قطعنامه تحريمي متوقف كند.

روبرت گيبز، سخنگوي كاخ سفيد نيز با اشاره به بيانيه ميان ايران، برزيل و تركيه درباره مبادله سوخت گفت: اين توافقنامه گام‌هاي برداشته شده در جهت اعمال تحريم‌هاي جديد عليه ايران را تغيير نمي‌دهد.

گيبز با ادعاي اين كه نگراني‌هاي جدي درباره مساله هسته‌يي ايران وجود دارد و اگر ايران بسته جديدي ارائه كند در اين صورت پيشرفتهايي در اين مسير انجام مي‌شود، گفت: اما اگر چنين اتفاقي نيز بيافتد باز هم واشنگتن نگراني‌هايي درباره اعتماد كامل به برنامه هسته‌اي ايران و نيت تهران در ادامه غني‌سازي اورانيوم 20درصد خواهد داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
ننگ بالاتر ازاين؟؟؟!!! ديگه هر چي امتياز ميدن و عقب نشيني هم ميكنن، اونا ميگن نه!!!!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
به نظر بنده این اوباما و پشت پرده های کشور امریکا در این جنگ نمی که با ایران به راه انداخته اند شکست خورده اند و باید مسیرشان را تغییر داده و از در دوستی درآیند چون مردم ایران همیشه پشت سر رهبرشان هستند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
يك ماه بعد!؟!؟!؟
محسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
پس ما با این بیانیه و دوتا کشور برزیل و ترکیه چی بدست آوردیم.هنوز که اینها سر جای اولشون هستند.و تو کشور ما هم دارند داد میزنند مشکل حل شد . نقطه عطفی در مسئله هسته ای اتفاق افتاد و از این حرفها.یکی بگه چی شده
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
سه قطعنامه تحریم علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل صادر شد و کلی تحریم و فشار به کشور. در مقابل ما در دستمان چه داشتیم؟ مقادیری اورانیوم غنی شده که ابزار چانه زنی کشور برابر فشار غرب بود. حالا ما اورانیوم غنی شده مان را داریم می فرستیم ترکیه امانت که یکسال بعدش یک دهم اورانیومی که فرستادیم را باغنای بیست درصد پس بگیریم. خب تکلیف تحریم ها که پدر اقتصاد مملکت را ۵ سال است درآورده چه می‌شود؟ اگر اورانیوم را فرستادیم تحریمها برداشته نشد دستمان به کجا بند است؟اگر هم اورانیوم از کف‌مان رفت هم در تحریم ماندیم چه؟ این پیروزی که بوی شکست سنگین میدهد ... من نادان، من عوام، من نفهم ...کاش یک نابغه هوادار این توافق بیاید بگوید کجای این قصه پیروزی تاریخی است
ناشناس
|
ITALY
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
نشد؟ نه؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۹
دوستان عزیز باید بدونند که قرار نیست با این بیانیه به صورت کلی آمریکا و همه غرب رو تسلیم کنیم! چرا اینقدر ساده نگاه میکنید؟ این حرکت یک فرایند حساب شده بود که روی نقاط اصلی استرس و فشار در تحریمهایی که آمریکا و غرب دنبال میکنند تاثیر مستقیم خواهد گذاشت.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟