موسوی: ایران آماده گفت‌وگو با کشور‌های منطقه است

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه ایران آماده گفت‌وگو با کشور‌های منطقه است تاکید کرد: هیچ راه حل جایگزینی به جز گفت‌وگو برای حل و فصل مسالمت آمیز سوء تفاهم‌ها و اختلاف‌ها وجود ندارد.
کد خبر: ۹۹۱۶۶۴
|
۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸ 20 July 2020
|
7816 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از میزان، سیدعباس موسوی با بیان اینکه ایران آماده گفت‌وگو با کشور‌های منطقه است، بیان کرد: در خصوص عربستان هم ما بار‌ها تلاش و سیاست اصولی و ثابت خود را اعلام کردیم و این بستگی به دولت و مقام‌های این کشور دارد که چگونه و با چه دیدگاهی به پیشنهاد ما برای همکاری و گفتگو‌های منطقه‌ای پاسخ دهند.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره با این شرایط آماده گفت‌وگو و همکاری با همه کشور‌های منطقه است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه ایران همواره خواهان ثبات، امنیت و آرامش در منطقه است گفت: هیچ راه حل جایگزینی به جز گفت‌وگو برای حل و فصل مسالمت آمیز سوء تفاهم‌ها و اختلاف‌ها وجود ندارد و معتقدیم که راهکاری دیگری در این باره موثر واقع نخواهد بود.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت