میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هشدار چین نسبت به وضع ممنوعیت مسافرتی به آمریکا

وزارت خارجه چین به گزارش روزنامه نیویورک تایمز مبنی بر احتمال وضع محدودیتهای مسافرتی به آمریکا بر اعضای حزب کمونیست چین واکنش نشان داد.
کد خبر: ۹۹۱۱۱۱
| |
7997 بازدید
|
۱
هشدار چین نسبت به وضع ممنوعیت مسافرتی به آمریکا

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، روز پنج شنبه روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد که دولت ترامپ در حال بررسی محدودیت‌های مسافرتی جامع علیه اعضای حزب کمونیست چین و خانواده‌های آنان است که مشتمل بر ۲۷۰ میلیون نفر می‌شود.

وزارت خارجه چین با رد محتوای این گزارش که اشاره می‌کرد مقامات واشنگتن درصدد وضع محدودیت‌های مسافرتی علیه اعضای حزب کمونیست چین است، اعلام کرد در صورتی که این گزارش صحت داشته باشد، ایده‌ای «مضحک» است.

«هوآ چون یینگ» در یک نشست مطبوعاتی به خبرنگاران گفت: «اگر گزارش صحت داشته باشد، آمریکا آشکارا انتخاب می‌کند که در تقابل با ۱.۴ میلیارد مردم چین قرار گیرد».

وی در ادامه افزود که «این کاملاً ناقض اراده مردم آمریکا و چین و سیر وقایع در قرن ۲۱ خواهد بود و بسیار مضحک است».

گفتنی است که روزنامه نیویورک تایمز اواسط هفته گذشته گزارش داد که دولت ترامپ در حال بررسی سخت‌ترین محدودیت‌های مسافرتی علیه اتباع چینی است و برخی از مقامات آگاه به این طرح گفتند که ممنوعیت ممکن است اعضای حزب کمونیست چین و خانواده‌های آنان را هدف قرار دهد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Netherlands
|
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۸
هشدار میدهی چی میکنی آمریکایی ها را به چین کمونیست راه نمی دهی. جالبه عشق آمریکا رفتن را هم دارند
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات