میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نیویورک به خواسته مردم برای اصلاح پلیس تن داد

شهردار نیویورک به خواسته مردم برای انجام اصلاحات در پلیس این شهر تن داد و گفت قراردادن زانو بر گردن متهمان ممنوع شد.
کد خبر: ۹۹۰۸۲۹
| |
10100 بازدید
نیویورک به خواسته مردم برای اصلاح پلیس تن داد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، بیل د بلاسیو عصر چهارشنبه با اعلام این خبر در صفحه توئیتری خود نوشت: شما به طور جدی خواستار اصلاحات در پلیس شهر نیویورک بودید، ما آن را شنیدیم و عمل کردیم.

وی افزود: امروز بسته پاسخگویی پلیس به قانون تبدیل می‌شود که یکی از آنها ممنوعیت استفاده از گردن‌بند (هرشکلی که گردن را محکم بگیرد و راه تنفس را سخت کند) در شهر نیویورک است و در قوانین محلی هم قید می‌شود.

شهردار نیویورک ادامه داد: ما حق هر شهروند نیویورکی را برای ثبت برخورد پلیس نیویورک محافظت و تقویت می‌کنیم. شماره نشان و رتبه ماموران هم باید قابل دیدن باشد.

این اصلاحات پلیس پس از آن انجام شد که از حدود دو ماه پیش اعتراضات مردمی در پی قتل جورج فلوید سیاهپوست ادامه دارد. این سیاهپوست ۴۶ ساله در اثر قرار گرفتن زانوی یک پلیس سفید پوست به مدت حدود 9 دقیقه، جان خود را از دست داد.

این تجمعات امروز هم با عنوان برابری اجتماعی در نیویورک ادامه داشت اما در پل بروکلین باعث درگیری عده‌ای از معترضان که پل را بر عبور و مرور بسته بودند، با پلیس شد.

در این درگیری، چندین افسر پلیس از جمله فرمانده دپارتمان پلیس زخمی شدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات