صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرداخت وام بهانه‌اي براي سرقت بود

وي ادامه داد: راننده خودرو مردي ميانسال بود كه در بين راه دائماً با گوشي تلفن همراه خود صحبت مي‌كرد و مدعي بود مي‌تواند براي فردي كه پشت تلفن است وام بگيرد اين فرد همچنين از خريد و فروش يا انتقال فرش به انبارهاي خود، مسافرت به خارج از كشور و گرفتن بليت هواپيما صحبت به ميان مي‌آورد.
کد خبر: ۹۹۰۶۹
| |
1863 بازدید

با دستگيري يك متهم به سرقت و كلاهبرداري مشخص شد اين فرد به بهانه پرداخت وام، طعمه‌هاي خود را مورد شناسايي قرار داده و از‌ آنها سرقت مي‌كرده است.

به گزارش خبرنگار حوادث فارس زن ميانسالي عصر 10 بهمن سال گذشته به مأموران كلانتري 126 تهرانپارس مراجعه كرد و به آنها گفت: در ساعت 10:30 صبح به عنوان مسافر سوار يك دستگاه پژو 206 شدم
وي ادامه داد: راننده خودرو مردي ميانسال بود كه در بين راه دائماً با گوشي تلفن همراه خود صحبت مي‌كرد و مدعي بود مي‌تواند براي فردي كه پشت تلفن است وام بگيرد اين فرد همچنين از خريد و فروش يا انتقال فرش به انبارهاي خود، مسافرت به خارج از كشور و گرفتن بليت هواپيما صحبت به ميان مي‌آورد.
اين زن جوان مدعي شد صحبت‌هاي اين فرد به ويژه درباره گرفتن وام باعث شد تا از وي در خصوص گرفتن وام سؤالاتي بپرسم كه اين فرد مدعي شد براي دريافت وام لازم است تا مبلغ يك ميليون تومان به يك حساب صندوق قرض‌الحسنه بريزم تا پس از گذشت يك ماه وام به من تعلق بگيرد.
اين مرد ميانسال مدعي شد اگر من مشكل شديد مالي دارم مي‌توانم از طريق وي به عنوان معرف اقدام كنم و سريع‌تر وام بگيرم من هم كه به واسطه بيماري فرزندم نياز به پول داشتم بلافاصله از اين پيشنهاد استقبال كردم و پس از برداشتن 800 هزار تومان پول از حساب بانكي‌ام به همراه اين فرد راهي صندوق قرض‌الحسنه شدم.
اين زن ادامه داد: در بين راه در حالي كه وي همچنان با گوشي تلفن همراه خود صحبت كرد مدعي شد بايستي يك تخته فرش را كه در صندوق عقب خودرو قرار دارد به منزل مادرش در سعادت آباد ببرد و براي همين از من اجازه گرفت كه ابتدا فرش را برساند.
پس از رسيدن به يك ساختمان بسيار شيك چند طبقه از من خواست تا با توجه به ادعاي وي در خصوص عدم توانايي از پارك دقيق خودرو از ماشين پياده شوم و براي پارك خودرو به او فرمان بدهم و به اين ترتيب پس از اينكه من از ماشين پياده شدم و همه وسايلم و مبلغ پول داخل ماشين بود پاي خود را روي گاز گذاشت و از محل متواري شد.
با تشكيل پرونده مقدماتي و ارسال آن به مرجع قضايي به دستور داديار شعبه يكم دادسراي جنايي تهران پرونده جهت رسيدگي تخصصي در اختيار كارآگاهان پايگاه چهارم پليس آگاهي قرار گرفت.
با آغاز تحقيقات و جمع بندي اطلاعات به دست آمده از شكايات مشابه مشخص شد اين فرد در كلانتري‌هاي شرق تهران با استفاده از انواع خودرو از قبيل پژو و خودروي روآ و پرايد سفيد و مشكي اقدام به سرقت اموال مالباختگان كرده و در تمام سرقت‌ها نيز طعمه‌هاي خود را از ميان زنان انتخاب كرده است.
كارآگاهان پايگاه چهارم با توجه به افزايش تعداد مالباختگان و شيوه و شگرد به كار رفته از سوي متهم بررسي اين پرونده را به صورت ويژه در دستور كار خود قرار دادند تا نهايتاً موفق به شناسايي شماره پلاك مورد استفاده در يكي از سرقت‌ها شدم كه در تحقيقات پليسي مشخص شد پلاك به يك دستگاه خودروي روآ است كه در تاريخ 23 ارديبهشت 88 از روي خودرو سرقت شده است.
كارآگاهان پايگاه چهارم در ادامه تحقيقات خود ضمن اعلام مشخصات پلاك مورد نظر به همه واحدهاي انتظامي سطح شهر تهران كنترل و مراقبت نامحسوس مناطقي كه احتمال مي‌دادند سرقت در آن مناطق انجام شود را در دستور كار خود قرار دادند تا نهايتاً در تاريخ 20 ارديبهشت امسال موفق به شناسايي خودروي روآ با پلاك مسروقه شدند.

مأموران بلافاصله متهم را در حالي كه يك زن ميانسال به عنوان مسافر همراه خود داشت شناسايي و دستگير كردند و با حضور كارآگاهان زن مسافر از نيت سرقت و نيت متهم اطلاع پيدا كرد.
متهم به نام ابوالفضل 44 ساله پس از مواجهه با تعدادي از مالباختگان به ناچار لب به اعتراف گشود و علاوه بر اعتراف به انجام سرقت‌ها به اين شيوه مدعي شد براي آنكه ديرتر توسط مأموران شناسايي و دستگير شود به استفاده از تعداد زيادي خودرو كه عمدتاً با كلاهبرداري آنها را تصاحب كرده اقدام كرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟