صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بارسلونا فاتح لاليگا شد، مسی آقای گل

پدرو در دقيقه 30 از پاس خوب ليونل مسي سود برد و با ضربه اي زميني و دقيق گل دوم را به نام خود ثبت کرد. مسي مهاجم ارژانتيني در دقايق 61و 75 دوبار متوالي از پاس هاي دقيق يحيي توره سود برد و گلهاي بعدي بارسلونا را ثبت نمود. مسي با اين دوگل جمع گلهاي زده خود را به عدد 34 رساند و به عنوان آقاي گل لاليگا معرفي شد.
کد خبر: ۹۹۰۱۴
| |
5940 بازدید
تبم فوتبال بارسلونا يکشنبه شب با برتري مطلق مقابل ويادوليد در هفته پاياني پيکارهاي دسته يکم باشگاه هاي اسپانيا ( لاليگا) به مقام قهرماني دست يافت .
   
به گزارش گل؛ بارسلونا که در هفته سي و هشتم در ورزشگاه نيوکمپ از ويادوليد پذيرايي مي کرد، براي کسب مقام دوباره قهرماني به پيروزي نيازمند بود که توانست با ارايه يک بازي برتر به اين مهم دست يابد.

ياران جوزپه گوارديولا در اين بازي حساس موفق شدند با حساب چهار برصفر ميهمان نگون بخت خود را نقره داغ کنند و با 99 امتياز فاتح لاليگا شوند. ابتدا پدرو در دقيقه 27 از جناح چپ خطر ساز شد که سانتر وي با اشتباه پريه تو مدافع حريف توام گشت و توپ وارد دروازه ويادوليد شد.

پدرو در دقيقه 30 از پاس خوب ليونل مسي سود برد و با ضربه اي زميني و دقيق گل دوم را به نام خود ثبت کرد. مسي مهاجم ارژانتيني در دقايق 61و 75 دوبار متوالي از پاس هاي دقيق يحيي توره  سود برد و گلهاي بعدي بارسلونا را ثبت نمود. مسي با اين دوگل  جمع گلهاي زده خود را به عدد 34 رساند و به عنوان آقاي گل لاليگا معرفي شد.

رئال مادريد رقيب جدي بارسلونا که در هفته پاياني ميهمان مالاگا بود متوقف شد و تن به تساوي يک بريک داد. گامز در دقيقه 11 براي ميزبان و رافائل ون درفارت در دقيقه 48 براي رئال مادريد در اين بازي گل زدند.

رئال مادريد با کسب اين نتيجه 96 امتيازي شدو به مقام نايب قهرماني اکتفا کرد. همچنين تيم اوساسونا که از نکونام و شجاعي سود مي برد در هفته پاياني مقابل خرز به تساوي يک بريک تن در داد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟