میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لغو دربی برزیل پس از کرونایی شدن ۱۴بازیکن دوتیم!

کد خبر: ۹۹۰۱۰۰
| |
9136 بازدید

مسئولان فوتبال برزیل یکی از بزرگترین شهرآورد‌های جنوب این کشور را به دلیل ابتلای ۱۴ بازیکن یکی از ۲ تیم به کووید ۱۹، لغو کردند.

به گزارش تابناک ورزشی، مسابقات لیگ ایالت سانتا کاتارینا از ۸ ژوئیه با برگزاری چهار بازی از سر گرفته شد که در یکی از این مسابقات "چاپه کوئنسه" در یکی از مهمترین دربی‌های برزیل در دیداری خانگی مقابل آویا به پیروزی ۲ بر صفر رسید.

بازی برگشت قرار بود یکشنبه ساعت ۴ بعدازظهر آغاز شود، اما به دستور دبیرخانه بهداشت این ایالت لغو شد.

این دبیرخانه در بیانیه‌ای گفت: "یکی از تیم‌ها ۱۴ مورد تایید شده از ابتلا به کووید ۱۹ داشت و لازم است که همه بازیکنان اقدامات محافظتی لازم را دنبال کنند."

این نهاد بهداشتی اعلام نکرد که آزمایش ۱۴ بازیکن از کدام تیم مثبت بوده است. اما سایت "گلوب اسپورت" برزیل گفت این تیم چاپه کوئنسه است. این باشگاه درباره این گزارش اظهارنظر نکرد.

تاکنون ۷۱ هزار و ۴۶۹ نفر بر اثر بیماری کووید ۱۹ در برزیل جان باخته اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت