تظاهرات عليه ممنوعیت حجاب در دانشگاه هاي بلژيک

حدود ۱۰۰۰ نفر با تجمع در خیابان‌های پایتخت بلژیک از حق پوشیدن روسری در دانشگاه‌های این کشور حمایت کردند.
کد خبر: ۹۸۹۷۰۴
| |
9968 بازدید
|
۴
تظاهرات عليه ممنوعیت حجاب در دانشگاه هاي بلژيک

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری آناتولی، حدود ۱۰۰۰ نفر با تجمع در خیابان‌های پایتخت بلژیک از حق پوشیدن روسری در دانشگاه‌های این کشور حمایت کردند.

این تجمع از سوی سه نهاد مردم نهاد محلی و به نمایندگی از زنان مسلمان برگزار شد. شرکت کنندگان در این تجمع علیه حکم اخیر دادگاه قانون اساسی درباره ممنوعیت نماد‌های مذهبی در آموزش عالی بلژیک اعتراض کردند.

در این اعتراض، زنان جوان بسیاری شرکت کردند که بسیاری از آن‌ها پوشش حجاب نداشتند، اما علیه نژادپرستی اعتراض کردند و همبستگی خود را با دانشجویانی که از روسری استفاده می‌کنند، نشان دادند.

در این اعتراض شرکت کنندگان نوشته‌هایی از جمله «یک زن را با روسری اش قضاوت نکنید!»، «چرا من باید بی طرف باشم؟» و «اگر نتوانم هرآنچه بخواهم را بپوشم، آزادی کجا است؟» در دست داشتند.

شرکت کنندگان با احترام به قوانین مقامات بلژیک از ماسک محافظتی صورت استفاده کرده و فاصله اجتماعی را رعایت کردند.

دادگاه قانون اساسی بلژیک در ماه ژوئن در حکمی اعلام کرد، ممنوعیت نماد‌های مذهبی از جمله حجاب در آموزش عالی باعث نقض آزادی مذهبی یا حق تحصیل نمی‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
تابناک خوبی؟ چه خبر؟ قانون ممنوعیت حجاب به نظرت خوبه یا بد؟ اگر بد هست، نظرت درباره حجاب اجباری چیه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
چقدر فاصله اجتماعی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
علیه امنیت ملی بلژیک اقدام کردن.... کسی هم دستگیر شده؟
امین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
سلام
جالبه این کشورها نه تنها به قانون اساسی خودشون هم احترام نمیگذارند، به منشور حقوق بشر سازمان ملل هم توجهی ندارند و در همین حال، علیه نقض حقوق بشر و آزادیها در کشورهای دیگه دادو بیداد راه میندازند!!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت