ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مخالفت مجلس با تشکیل یک کمیسیون ویژه

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تشکیل کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس مخالفت کردند.
کد خبر: ۹۸۹۲۰۶
| |
11835 بازدید
مخالفت مجلس با تشکیل یک کمیسیون ویژه

به گزارش تابناک به نقل از مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با ۱۱۱ رأی موافق، ۹۰ رأی مخالف و ۱۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۱ نماینده حاضر در جلسه با تشکیل کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مخالفت کردند.

رحیم زارع به عنوان متقاضی تشکیل این کمیسیون، گفت: با توجه به اهمیت حمایت از تولید در سال جاری، تشکیل کمیسیون مربوطه بسیار ضروری است و رهبر معظم انقلاب بار‌ها بر اولویت مسائل تولیدی و اقتصادی کشور تأکید فرمودند.

وی بیان کرد: اولویت اصلی کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی افزایش انگیزه تولیدکنندگان، شفافیت رقابت، ارتقای تأمین مالی تولید و کنترل قاچاق است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟