تعداد بازدید : 11021
کد خبر:۹۸۸۴۰۳
کد خبر:۹۸۸۴۰۳
26376 بازدید
نظرات: ۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ | ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
04 July 2020
نبض خبر؛

خیابان‌گردی که جان یازده نفر را نجات داد

وقوع انفجار بزرگی در مرکز درمانی سینا اطهر در محدوده خیابان شریعتی نرسیده به تجریش تهران، نوزده کشته و نُه زخمی بر جای گذاشت. به گفته مسئولان امر این حادثه به دنبال انفجار کپسول گاز اکسیژن در زیرزمین این مرکز درمانی بوده است. عنایت آزغ، جوان اهل خوزستان است که روزی که کلینک سینا منفجر شد، بی تامل به داخل آتش رفت و 11 زن و یک کودک را نجات داد. او می گوید غیرتم اجازه نداد بایستم زمانی که صدای کمک خواهی می‌آمد. بساط کوچک او انگشترهای نقره ای بودند که در همان شب حادثه به سرقت رفته‌اند. چنان که تعریف می کرد، تلفن همراهش و بساطش را پس از آتش سوزی کلینیک سینا نیافته است. او که به کمک شتافته بود، دیگران، بساط او را از زمین برداشته و دار و ندارش را برده بودند! حرف‌های این شهروند فداکار را می‌بینید و می‌شنوید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۱
جالبه نه دولت نه مراجع نه مردم و نه هیچ‌کس دنبال دلجویی از این بزرگوار نیست ولی برای فلوید آمریکایی چه ها که نکردند و از آن بدتر کسانی که اموال این شخص بزرگ را سرقت کردند افسوس
پاسخ
ناشناس
Netherlands
۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۴
خدایا چقدر تفاوت هست بین بنده هات. ! یه نفر دستفروش همه چیزش رو رها میکنه ومیره به کمک هموطنانش ویه نفر. دیگه ,هست ونیست این انسان شجاع رو به غارت میبره. ایا جا نداره که از این هموطن با شرف وبا غیرت حمایت بشه ؟خسارتش جبران بشه ومورد تشویق قرار بگیره؟ایا نباید بین ایشون وادمهای بی تفاوتی که فقط نظاره گر بودند تفاوتی قائل شد؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۵
اگر برای آتش نشانی و ایمنی یک شرکت خصوصی یا دولتی به دنبال یک فرد بسیار شجاع و مسئولیت پذیر هستید، خدا رسونده. استخدام نکردن ایشان، اشتباه بزرگی است. دوستانی که امکان به کار گیری ایشان را دارند، لطفا کوتاهی نکنند.
پاسخ
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۴
انصافن فداکاری این مرد بزرگوار درآن موقعیت ه ولناک درخورتحسین وستایش است ؛نکته دردناک ماجرا،فرصت طلبان بی رحم وبی وجدانی هستند
که درمیان دودوآتش وفریاد یاری وکمک زنان وکودکان وقت رامغتنم شمرده وبساط امرارمعاش این بزرگ مردرابه یغمامیبرند!!
امیدوارم رسانه ها وشبکه های اجتماعی اهتمام ورزند ومبلغ ومبشراین ایثاروپیکارش با آتش و نجات جان یازده زن و کودک باشند .شاید مرهمی برغم وناراحتی اش باشند آیافداکاری #عنایت_آزغ
درخورستایش وقدردانی نیست؟
درودبرتابناک وانعکاس این خبر،پاینده باشید
پاسخ
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۵
درود بر شرفت... درود خداوند بر پدر و مادری که تو را تربیت نمودند.... آفرین به غیرت و شجاعتت .... باید به این فرد حتما از طرف شهرداری کیوسکی یا دکه ای چیزی داده بشه ... و هزاران البت اجر الهی چیز دیگریست و نباید اینگونه سجایا و مردانگی ها با مال دنیا ،آن هم در حد کم سنجیده شود....
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۹
البته اگر ،تشویش اذهان عمومی و موجب تعطیلی تابناک نشود و دولت ورشکسته نشود!؟؟؟ قاعدتا وظیفه حکومت است که از بودجه بیت المال جبران خسارت این جوان دلیر و ایثارگر را نمای، گرچه اگر وابسته به جریان های رسانه ای و هنرپیشگی داشت تا الان بعنوان ایثارگر ، از محل اعتبارات میلیاردی صدا و سیما سرتاپایش رو طلا گرفته بودند ،اما حیف که جوان روستایی بی پناه و دستفروشی بیش نیست!!!!
پاسخ
ali
Netherlands
۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۰
خوب ایشان را ببرندند به عنوان اتش نشان استخدام کنند. بهترین مدال شجاعت برای ایشان این هست
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۷
شایسته است شهرداری برای این مرد فداکار شغلی را فراهم نماید . و همچنین سرمایه از دست رفته او توسط کمیته امداد جبران شود
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۱
دست خدا به همراهت قهرمان
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۱:۱۲
درود بر تو ای لر با غیرت
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟