فرماندار نطنز:

نگرانی در مورد نشت مواد رادیو اکتیو وجود ندارد

فرماندار نطنز گفت: جای هیچ نگرانی در خصوص احتمال آلودگی و نشت مواد رادیو اکتیو در پی آتش سوزی در یک سوله سایت هسته‌ای وجود ندارد.
کد خبر: ۹۸۸۰۱۷
|
۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۸ 02 July 2020
|
13009 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رمضانعلی فردوسی بادی در خصوص حادثه آتش سوزی در سایت هسته‌ای نطنز، اظهار کرد: بامداد امروز پنجشنبه ۱۲ تیر آتش سوزی اتفاق افتاد که به محض اطلاع چند اکیپ آتش نشانی را به محل اعزام کردیم و آتش اطفاء و نگرانی‌ها برطرف شد.

وی با بیان اینکه این آتش سوزی در یک سوله در حاشیه سایت هسته‌ای رخ داده است، گفت: جای هیچ نگرانی در خصوص احتمال آلودگی و نشت مواد رادیو اکتیو وجود ندارد و خوشبختانه هیچ تلفاتی هم نداشته‌ایم.

فرماندار نطنز افزود: سوله آتش گرفته در حال ساخت بوده و وسایل اسقاطی در آن وجود داشته و علت حادثه را عوامل فنی سایت انرژی هسته‌ای بررسی خواهند کرد و گمانه زنی‌ها در مورد حمله به این سایت کاملا بی اساس است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت