امکان انتقال الکترونیکي پول بين بانكها
با ارايه خدمت جديد ديگري در بانکداري الکترونيک، امکان حواله مبالغ پانصد ميليون ريال و بيشتر از يک بانک به بانک ديگر از طريق سامانه تسويه ناخالص اني (ساتنا) در بيشتر بانکها و در سراسر کشور فراهم شد.
به گزارش واحد مركزي خبر، بانک مرکزي اعلام کرد: مشتريان بانکها ميتوانند به يکي از شعب بانکي که در آن حساب دارند مراجعه و پس از احراز هويت فرم مربوطه را تکميل و درخواست صدور دستور پرداخت را ارايه کنند تا وجه درخواستي از بانک مورد مراجعه به صورت الکترونيک به حساب مورد نظر در بانک مقصد انتقال يابد.
اين روش در عين سادگي از امنيت و سرعت بالايي برخوردار است و ديگر نيازي به صدور چک رمزدار يا گرفتن ايران چک و انتقال فيزيکي آن به بانک مقصد نيست. خطر گم شدن يا سرقت چک وجود ندارد و در زمان و هزينههاي حمل ونقل نيز صرفهجويي خواهد شد.
هماكنون اين خدمت در شعب بانکهاي ملي ايران، کشاورزي، صادرات ايران، کارآفرين، ملت، صنعت و معدن، رفاه کارگران، اقتصاد نوين، سامان، پاسارگاد، مسکن و پارسيان ارايه ميشود.
اینکه باید بره بانک و درخواست بده دیگه شاهکاره...
انتقال الکترونیک؟
این چیزی که گفتی خیلی خوبه ولی کجاش الکترونیکه؟
در حال حاضر در كشورهاي ديگر دنيا از طريق موبايل به اينترنت متصل مي شوند و وجه مورد نظر را انتقال مي دهند.
اما برای انتقال وجه مبالغ بیشتر (در اطلاعیه 500میلیون ریال وبیشتر ذکر شده )در تمام دنیا وبنا بر توصیه ذکر شده لازم است مشتری به بانک مراجعه نماید و درخواست انتقال را صادر نماید بقیه کار بر عهده بانک می باشد .
آنچه دوستان توجه ننمودند اینست که قبلا شما نه تنها به بانک مبدا بلکه می بایست به بانک مقصد نیز مراجعه می نمودید و صرفنظر از مخاطرات احتمالی مثل سرقت وجه نقد ویا چک پول ها هزینه ایاب وذهاب ومعطلی در ترافیک را نیز باید به آن اضافه نمود.
تازه اگر حساب مقصد نزد شعبه ایی در همان شهر باشد .که اگر در شهر دیگر باشد بعد مسافرت وسایر مسایل را نیز یاید در نظر گرفت .
درحالیکه سامانه ساتنا این امکان را می دهد که در سرتاسر ایران در همان روز این انتقال صورت گیرد.بی انصافی نکنیم بانکداری الکترونیک که یکی از مولفه هاش در دنیا RTGS(ساتنا در ایران) می باشدو سامانه سحاب .دریافت قبوض از طریق درگاههای مجازی .شبکه شتاب داخل کشور ودر بحرین وقطرنمونه هایی از اقدامات خوب سیستم بانکی هستند که انجام شده اند و در آینده نزدیک سامانه ssssوACHوسایر اقدامات را شاهد خواهیم بود.
در غیر اینصورت کار خاصی انجام نشده است. و فایده چندانی ندارد




