ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازیکن سرشناس سابق استقلال آزاد شد

مدیر آکادمی باشگاه استقلال که با شکایت جواد نکونام و به اتهام نشر اکاذیب محکومیت قطعی گرفته و در نتیجه عدم اجرای حکم محکومیتش، بازداشت شده بود، پس از حضور در دایره اجرای احکام دادسرا و با برطرف شدن مشکل، آزاد شد.
کد خبر: ۹۸۶۹۶۵
| |
13670 بازدید

مدیر آکادمی باشگاه استقلال با برطرف شدن مشکلش، آزاد شد.

به گزارش تابناک ورزشی، اصغر حاجیلو، مدیر آکادمی باشگاه استقلال که با شکایت جواد نکونام و به اتهام نشر اکاذیب محکومیت قطعی گرفته و در نتیجه عدم اجرای حکم محکومیتش، بازداشت شده بود، پس از حضور در دایره اجرای احکام دادسرا و با برطرف شدن مشکل، آزاد شد.

بازداشت مدیر آکادمی باشگاه استقلال در نتیجه عدم پرداخت مبلغ محکومت قطعی قضایی از سوی حاجیلو انجام شده بود. به گفته برخی منابع، جواد نکونام با وساطت مسوولان فدراسیون فوتبال رضایت داده است. حامد حاجیلو، مدیر روابط عمومی سابق باشگاه استقلال و برادرزاده اصغر حاجیلو، این خبر را تایید و اعلام کرد که اصغر حاجیلو از دادسرا خارج شده است و مشکلی در این باره وجود ندارد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار