صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تبلیغ جنجالی در صفحه اینستاگرام پرسپولیس

در این چند روز که باشگاه روابط عمومی نداشته و حتما با خود مسئولان باشگاه هماهنگ بوده اند. افرادی که در درگاه‌های ارتباطی باشگاه فعالیت می‌کنند با هماهنگی مسئولان باشگاه اقدام به انتشار خبر می‌کنند.
کد خبر: ۹۸۶۵۰۱
| |
15835 بازدید

تشکیل یک کمپین تبلیغاتی از سوی اینستاگرام باشگاه پرسپولیس باعث ایجاد حواشی و برخی انتقادات به این کار شده است.

به گزارش تابناک ورزشی، هشتگی که پیش از این هم در صفحات مجازی حاشیه ساز شده بود، اما در اقدامی عجیب باشگاه پرسپولیس با استفاده از این هشتگ در حال تبلیغ است و سازوکار سوددهی آن برای پرسپولیس مشخص نیست.

در همین زمینه علیرضا اشرف سرپرست روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در گفتگو با رادیو وقتی با این پرسش مجری برنامه روبرو شد که آیا این تبلیغات با هماهنگی روابط عمومی باشگاه روی خروجی اینستاگرام پرسپولیس قرار گرفته یا خیر؟ پاسخ داد: در این چند روز که باشگاه روابط عمومی نداشته و حتما با خود مسئولان باشگاه هماهنگ بوده اند. افرادی که در درگاه‌های ارتباطی باشگاه فعالیت می‌کنند با هماهنگی مسئولان باشگاه اقدام به انتشار خبر می‌کنند.

مدیر رسانه‌ای پرسپولیس در خصوص اینکه آیا هیات مدیره پرسپولیس در جریان این تبلیغات هستند، گفت: من تازه امروز در پست روابط عمومی آمده ام و در این خصوص هنوز اطلاعاتی ندارم. بهتر است در این زمینه با هیات مدیره و آقای رسول پناه صحبت کنید.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات