میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جمهوری آذربایجان از ترکیه پهپاد نظامی می خرد

وزیر دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد که قرار است این کشور از ترکیه پهپاد نظامی خریداری کند.
کد خبر: ۹۸۶۱۱۷
| |
19557 بازدید
جمهوری آذربایجان از ترکیه پهپاد نظامی می خرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، ذاکر حسن‌اف، وزیر دفاع جمهوری آذربایجان طی سخنانی در یک برنامه تلویزیونی این کشور اظهار کرد: تصمیم داریم پهپادهای ساخت ترکیه را برای نیروهای هوایی و زمینی خود که مجهز به سلاح‌های هدایت شونده هستند، خریداری کنیم.

او در پاسخ به سوالی مجری این برنامه مبنی بر این که آیا جمهوری آذربایجان قصد خرید این تجهیزات از ترکیه را دارد، تصریح کرد: تلاش‌ها برای خرید پهپادهای مسلح ساخت ترکیه برای ارتش کشورمان به نتیجه رسیده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، وزیر دفاع جمهوری آذربایجان همچنین با بیان این که ترکیه در زمینه نظامی از باکو حمایت مالی کرده است، گفت: مجلس ملی ما نیز مدتی پیش توافق‌نامه مربوط به این موضوع را تصویب کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات