ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نام دو حریف تدارکاتی تیم ملی فوتبال هم محرمانه شد

کد خبر: ۹۸۶۱۱۵
| |
11286 بازدید

تیم ملی فوتبال ایران در چهار مسابقه باقیمانده در مقدماتی جام جهانی باید به مصاف هنگ کنگ، کامبوج، بحرین و عراق برود و کار سختی برای صعود به مرحله بعد دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، با توجه به شیوع ویروس کرونا، برگزاری بازی‌های تدارکاتی سخت است و اسکوچیچ به دنبال این است که تا پیش از شروع مسابقات چند بازی دوستانه برگزار کند. در همین باره فدراسیون فوتبال مذاکرات خود را با برخی کشور‌ها برای برگزاری بازی دوستانه در ماه سپتامبر آغاز کرده است.

دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در این باره بیان کرد: باید از فیفا دی‌ها استفاده کنیم چراکه باشگاه‌ها در زمان‌های دیگر بازیکنان خود را راحت در اختیار ما قرار نمی‌دهند. با مهدی نبی ساعاتی جلسه داشتیم تا ۲ بازی دوستانه در ماه سپتامبر (شهریور) داشته باشیم. با برخی کشور‌ها مشغول مذاکره هستیم، اما درباره نام کشور‌ها صحبت نمی‌کنم، اما شرایط برای ایجاد هماهنگی‌ها خیلی سخت است.

اسکوچیچ در پایان گفت: کشور‌های زیادی از شرایط کرونایی هراس دارند و چندان راغب به برگزاری بازی تدارکاتی نیستند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟