مارادونا: پشيمان نيستم و توضيحي هم ندارم

او در گفت‌وگو با راديو دل پلاتا درباره تصميمش براي دعوت نكردن از برخي بازيكنان گفت: تنها براي فرناندو گاگو متاسفم. او يكي از جوانان من بود اما در سال جاري بسيار اندك بازي كرد و از همين رو او را به تيم ملي دعوت نكردم. دعوت نكردن از زانتي اتفاق عجيبي نيست و چيزي هم براي توضيح دادن در اين باره وجود ندارد. در اين باره از مدت‌ها پيش تصميم‌گيري شد. اوضاع در مورد كامبياسو هم به همين شكل است.
کد خبر: ۹۸۵۳۸
| |
1991 بازدید
فهرست جديد تيم ملي فوتبال آرژانتين سروصداي فراواني را در ميان منتقدان مارادونا به راه انداخته است، با اين حال او مي‌گويد از اعلام اين فهرست با بازيكنان مورد نظرش پشيمان نيست.

به گزارش ايسنا، مارادونا گفت: برايم فرقي نمي‌كند كه آيا عده‌اي به خاطر دعوت نشدن به تيم ملي عصباني و يا ناراحت هستند و به اين خاطر از آنها عذرخواهي نخواهم كرد.

دعوت نكردن از بازيكناني همانند استبان كامبياسو و خاوير زانتي انتقادهاي فراواني را از مارادونا در پي داشته است. او در گفت‌وگو با راديو دل پلاتا درباره تصميمش براي دعوت نكردن از برخي بازيكنان گفت: تنها براي فرناندو گاگو متاسفم. او يكي از جوانان من بود اما در سال جاري بسيار اندك بازي كرد و از همين رو او را به تيم ملي دعوت نكردم. دعوت نكردن از زانتي اتفاق عجيبي نيست و چيزي هم براي توضيح دادن در اين باره وجود ندارد. در اين باره از مدت‌ها پيش تصميم‌گيري شد. اوضاع در مورد كامبياسو هم به همين شكل است.

مارادونا در اين گفت‌وگو از برنامه‌هايش براي ادامه حضور در تيم ملي فوتبال آرژانتين سخن گفت. صرف نظر از اينكه آلبي سلسته در آفريقاي جنوبي موفق باشد يا خير. او گفت دست كم تا كوپا آمريكا قصد دارد در سمت كنوني‌اش باقي بماند: اين يك ايده است و از زماني كه هدايت تيم ملي را بر عهده گرفته‌ام برنامه‌اي را در پيش گرفتم. برنامه‌اي نه فقط براي جام جهاني كه همچنين براي كوپا آمريكا.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی