یک رکورد منفی برای نخستین بار برای رونالدو

ستاره پرتغال یوونتوس در دو فینال پیاپی با این تیم تن به شکست داده است که این برای نخستین بار است که او چنین شرایطی را تجربه می‌کند.
کد خبر: ۹۸۵۲۸۹
|
۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱ 18 June 2020
|
19138 بازدید

 

به گزارش تابناک و به نقل از اسکای اسپورت، یوونتوس در دیدار فینال جام حذفی ایتالیا برابر ناپولی تن به شکست داد. یووه در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۲ بازی را واگذار کرد.

رونالدو در دو فینال پیاپی با یوونتوس تن به شکست داده است و این برای نخستین بار است که چنین شرایطی را تجربه می‌کند.

پیش از این یوونتوس در سوپر جام ایتالیا هم برابر لاتزیو تن به شکست داده بود و در ان دیدار هم رونالدو نتوانست به تیمش کمک کند.

نکته جالب‌تر اینکه یوونتوس در دو بازی اخیر خود بعد از تعطیلات کرونا موفق به گلزنی نشده است و این باعث شده تا انتقادها از رونالدو زیاد شود.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت