صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

همسر رئیس جمهوری اوکراین به کرونا مبتلا شد

اولنا زلنسکی، همسر ۴۲ ساله رئیس جمهوری اوکراین با نشانه‌های ابتلا به بیماری کووید-۱۹ به بیمارستان منتقل و بستری شد.
کد خبر: ۹۸۵۰۱۴
| |
19369 بازدید
همسر رئیس جمهوری اوکراین به کرونا مبتلا شد


به گزارش تابناک به نقل از بی‌بی‌سی، خانم زلنسکی در شرایطی به ویروس کرونا آلوده شده که شوهرش ولودیمیر و دو فرزندشان در سلامت کامل هستند و پاسخ آزمایش هر سه نفر آنها منفی بوده است. مقام‌های بهداشتی دولت اوکراین اعلام کرده‌اند شرایط همسر رئیس جمهوری این کشور پایدار است و برای نفس کشیدن به اکسیژن یا دستگاه کمکی نیاز ندارد.

اولنا زلنسکی در بیمارستان قرنطینه شده و پزشکان او را زیر نظر دارند. پس از آنکه بسیاری از شرایط قرنطینه در هفته‌های گذشته برداشته شد، آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در اوکراین افزایش یافت و هفته گذشته دوباره به اوج رسید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار