صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خانواده مهدي هاشمي راهي انگليس شدند

کد خبر: ۹۸۴۲۳
| |
25659 بازدید

«تهران امروز» نوشت: چند رسانه نزديك به دولت، ديروز با انتشار خبر خروج خانواده مهدي هاشمي از كشور و عزيمت آنها به لندن، اين اقدام را مورد انتقاد قرار دادند.

در همين زمينه سايت جهان‌نيوز خبر داد: همسر و دو فرزند مهدی هاشمی با هدف دور شدن از فضای سیاسی جامعه از کشور خارج شدند.

خروج خانواده مهدی هاشمی از کشور در حالی است که دستگاه انتظامی همچنان حکم جلب مهدی هاشمی فرزند آقای هاشمی را در دست دارد.

در ادامه اين گزارش آمده است، خروج مهدی هاشمی از کشور اولین بار به دلیل و بهانه ادامه تحصیل بوده این در حالی است که وی در ایران در دوره دکتری دانشگاه آزاد مشغول تحصیل بوده است.

در همین راستا شبکه ایران نیز نوشت که خانم «فرشته هاشمی» همسر مهدی هاشمی به همراه دو فرزندش به لندن رفته و قبل از پیوستن به همسر، به برخی اطرافیان خود اعلام کرده است که قصد بازگشت به ایران را ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۳
دستگاه قضایی حکم جلب مهدی هاشمی را دارد نه همسر و فرزند اورا
کمی قانون بخوانید لطفا"!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۳
عجب مبارزه با دانه درشتها !!!!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۳
لطفا بنويسيد بچه هاي كداميك از رجال سياسي در ايران هستند ؟ اگر توانستيد يك ليست 5 نفره پيدا كنيد بايد به شما تبريك گفت . من نميدانم اين كشورهاي بي دين و ايمان خارجي كه اينهمه ضد دين و بي بند و بار هستند چه جوريه كه محل زندگي و پاتق آقا ها و آقازاده هاي ايراني شدند طوري كه طفليها الان هيچ كدومشون داخل مملكت بند نميشن و همش براي زندگي كردن در ايران طفليها سختشون ميشه . مي بينيد تو رو خدا چگونه شده است؟ حتی نتوانستيم بچه هاي خود را با افكارتان همسو كنيم چه برسه به مردم .
ناشناس
|
-
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۳
همسر تابع مرد است، هرجا مرد خانواده زندگي كند همسرش بايد تبعيت كند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۳
خوب كاري كرد
ناشناس
|
UNITED KINGDOM
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۳
بپرسید در این اوضاع چطور ویزا گرفتند؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۳
رفتن خانواده یک فرد چه ربطی به دیگران دارد؟ مگر رفتن خانواده دیگران را شما در سایت میزنید. اقای حسین شریعتمداری را چطور میدانید چقدر به انگلیس رفت و امد داشته. بابا دست وردارید. دنبال چی هستید
ناشناس
|
-
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۳
خانواده اش که جرمی نکرده اند ربطی نداره آنها نتونند برن خارج
ناشناس
|
CHINA
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۳
برای ختم بحث لطف کنید سند یا حکم جلب اقای مهدی و علت جلبش را نشان دهید و اگر نه ایا ایشان حق مهاجرت از ایران بعد از این همه کم لطفی ندارد
حسین
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۳
اگر آدمهای معمولی مرتکب خلاف شوند از آنها توقعی نیست ولی کسی که فرزند انقلاب است خیلی بعید است که حق جوانانی که در جنگ پرپر شدند بخاطر وطن ، به انگلیسی ها که اصل و نصب درستی ندارند بفروشد. خداوند همه را هدایت کند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟