بزرگ‌ترین بحران اقتصادی صد سال اخیر در انگلیس

پژوهش اقتصادی سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، بزرگ‌ترین بحران اقتصادی یک قرن اخیر را برای انگلیس پیش بینی کرده است.
کد خبر: ۹۸۴۲۱۲
| |
10087 بازدید
بزرگ‌ترین بحران اقتصادی صد سال اخیر در انگلیس

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاري صدا و سيما از شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی، پژوهش اقتصادی سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، بزرگ‌ترین بحران اقتصادی یک قرن اخیر را برای انگلیس پیش بینی کرده است.

در مطالعه اقتصادی سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، کاهش سرانه ملی انگلیس بیش از تمام کشور‌های غربی مثل آلمان، فرانسه و اسپانیا پیش بینی شده و آمده است، اقتصاد انگلیس پس از مشکلات فراوانی که به دلیل شیوع ویروس کرونا تجربه کرده است این بار در مسیر توفان قرار دارد.

این گزارش می‌افزاید، اقتصاد انگلیس به دلیل محدودیت‌هایی که مقامات این کشور از ماه مارس گذشته به اجرا گذاشته اند در میان اقتصاد‌های غربی بیشترین زیان را شاهد خواهد بود.

سازمان همکاری اقتصادی و توسعه که دفتر مرکزی آن در پاریس قرار دارد، هشدار می‌دهد کشور‌هایی که برای مدت زمان طولانی محدودیت‌های کرونایی را اعمال کرده اند اقتصادشان برای بهبود یافتن به زمان بیشتری نیاز دارد.

به موجب این گزارش کاهش سرانه ملی انگلیس یازده و نیم درصد پیش بینی شده است که این رقم بالاتر از ارقام پیش بینی شده برای کاهش سرانه ملی اقتصاد‌های آلمان (۶.۶ درصد)، اسپانیا (۱۱.۱ درصد)، ایتالیا (۱۱.۳ درصدی) و فرانسه (۱۱.۴ درصد) است، اما پیش بینی درباره قدرتمند‌ترین اقتصاد جهان یعنی اقتصاد آمریکا این است که کاهش سرانه ملی این کشور ۷.۳ درصد خواهد بود.

این گزارش هشدار می‌دهد خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تا حد قابل توجهی به رشد شکننده اقتصادش آسیب می‌رساند تا جایی که این آسیب در بیش از صد سال اخیر بی سابقه خواهد بود.

در زمانی که انگلیس در پی آن است تا بخش زیادی از محدودیت‌های کرونایی را کاهش دهد، زیان طولانی مدت اقتصاد این کشور همچنان از احتمالات جدی است.

مخالفان دولت در انگلیس به نوبه خود ضمن زیر سئوال بردن سیاست‌های دولت، کابینه کنونی را در تسلط بر بحران در حوزه سلامت ناکام می‌خوانند و از سوء مدیریت کابینه در پرونده خروج انگلیس از اتحادیه اروپا می‌گویند، اما دولت در برابر این انتقاد‌ها می‌گوید، اولویت کنونی اش حمایت از مشاغل و شرکت هاست تا بتوانند از دشواری‌های اقتصادی عبور کنند.

در پی بالاگرفتن گفتگو‌ها میان بروکسل و لندن جهت رسیدن به توافق رضایت بخش برای خروج منظم انگلیس از اتحادیه اروپا، به نظر می‌رسد بحران اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا در انگلیس، به اهرمی در دست بروکسل تبدیل شده است تا بتواند با استفاده از آن، در مذاکرات بعدی از لندن امتیاز بگیرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت