تاكيد رهبر انقلاب بر ضرورت مطالعه کتاب

کد خبر: ۹۸۳۵۵
| |
3857 بازدید
رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح روز چهارشنبه از بيست و سومين نمايشگاه بين‌المللي کتاب در محل مصلاي تهران بازديد کردند و با ناشران و نويسندگان کتاب درباره آخرين تحولات بازار نشر و تازه‌هاي تاليف و ترجمه کتاب به گفت‌وگو پرداختند.

به گزارش ايسنا حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در اين بازيد با ابراز رضايت از نمايشگاه امسال کتاب، خاطرنشان کردند: کتابخواني جزو کارهاي اصلي زندگي است و اگر به اين باور برسيم هيچ کاري، مانع کتابخواني نخواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامي بر افزايش تيراژ و مطالعه کتاب تاکيد کردند و افزودند: بايد جامعه با کتاب انس بگيرد.

حضرت آيت‌الله خامنه اي ساعت 10 صبح وارد سالن شبستان بيست و سومين نمايشگاه بين المللي کتاب شدند و به همراه وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، حدود سه ساعت غرفه‌هاي کتاب را مورد بازديد قرار دادند و در هر غرفه با سوالاتي از وضعيت نشر و آخرين کتاب‌هاي منتشر شده مطلع شدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار
وب گردی