بازدید 10836

ذبح کنندگان دام مراقب تب کریمه کنگو باشند

رئیس شبکه دامپزشکی فهرج گفت: بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما شیوع پیدا می‌کند و رعایت اصول پیشگیری در برابر این بیماری ضروری است.
کد خبر: ۹۸۳۲۲۸
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۸ 08 June 2020

 

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، مهدی بماندشتی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و افزایش فعالیت کنه‌ها، احتمال شیوع بیماری مشترک تب کریمه کنگو وجود دارد، بنابراین باید هوشیارانه اقدامات پیشگیری از جمله سم پاشی اماکن دامی، تجهیز کشتارگاه‌های دام به سردخانه نگهداری گوشت، رعایت بهداشت فردی هنگام تماس با دام، گوشت و آلایش دامی و پرهیز از کشتار دام خارج از کشتارگاه صورت گیرد.

او افزود: بیماری تب کریمه کنگو از طریق گزش کنه، له کردن کنه، تماس با خون و ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده به انسان منتقل می‌شود.

بماندشتی تاکید کرد: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند همچنین، خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

او افزود: گوشت دام ذبح شده باید به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد قرار داده شود تا چنانچه ویروسی در گوشت وجود دارد، از بین برود و جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود همچنین شهروندان از مصرف جگر خام خودداری کنند، زیرا علاوه بر افزایش ریسک احتمال ابتلا به تب کریمه کنگو، می‌تواند باعث بروز بیماری‌های دیگری نیز شود.

بماندشتی ادامه داد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و مشاهده کشتار خارج از کشتارگاه مراتب را از طریق شماره تلفن ۴۴۲۸۱۰۰۸ به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار