ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نجات یافتگان حادثه شناور "بهبهان" به کشور بازگشتند

چهار سرنشین نجات‌یافته شناور غرق‌شده "بهبهان" و پیکر فرد جانباخته این حادثه، به کشور بازگشتند.
کد خبر: ۹۸۳۰۶۷
| |
12650 بازدید

عکس تزئینی است

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، عصر امروز (۱۸ خردادماه) چهار سرنشین نجات‌یافته شناور غرق‌شده بهبهان و پیکر فرد جانباخته این حادثه از مرز شلمچه وارد کشور شدند.

این افراد که پس از حادثه، به بصره منتقل شده بودند؛ پس از رایزنی با مسئولان عراقی از راه زمینی و از مرز شلمچه وارد کشور شدند.

بامداد جمعه شناور باری بهبهان که بندر خرمشهر را با حدود ۸۰۰ تن سرامیک به مقصد بندر ام‌القصر عراق ترک کرده بود، در نزدیکی این بندر و حوالی خور عبدالله غرق شد. در این حادثه چهار نفر از خدمه این کشتی نجات یافتند، یک نفر جان خود را از دست داد و دو خدمه دیگر مفقود شدند که جست‌وجو برای یافتن این مفقودین در آب‌های عراق ادامه دارد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟