صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سفیر ایران در بغداد تکمیل کابینه الکاظمی را تبریک گفت

سفیر ایران در بغداد ضمن تبریک به دولت عراق به دلیل تکمیل کابینه جدید، ابراز امیدواری کرد که با تکمیل کابینه مصطفی الکاظمی، روابط دو کشور شاهد توسعه و پیشرفت شود.
کد خبر: ۹۸۲۸۴۰
| |
14941 بازدید
سفیر ایران در بغداد تکمیل کابینه الکاظمی را تبریک گفت
به گزارش تابناک به نقل از فارس، ایرج مسجدی، سفیر جمهور اسلامی ایران در بغداد رأی اعتماد پارلمان عراق به وزرای باقیمانده کابینه مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر این کشور را تبریک گفت.

او طی توییتی نوشت: «ضمن عرض تبریک به وزرای منتخب امروز از سوی پارلمان عراق برای آن‌ها و دولت عراق آرزوی موفقیت میکنم».

سفیر جمهور اسلامی ایران در بغداد ادامه داد: «امید است با تکمیل کابینه روابط جمهوری اسلامی ایران و عراق شاهد توسعه و پیشرفت در راستای منافع ملی و اسلامی دو کشور دوست و همسایه باشد».

نمایندگان پارلمان عراق امروز (شنبه) در جلسه‌ای با حضور ۲۴۷ نماینده به هفت وزیر باقی مانده از کابینه مصطفی الکاظمی رأی اعتماد دادند
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات