میادین میوه و تره بار روز‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد باز هستند

کد خبر: ۹۸۲۰۹۲
| |
15893 بازدید

میادین و بازارهای میوه و تره بار پایتخت روز چهارشنبه 14 خرداد، به صورت نیمه وقت و روز پنج شنبه 15 خرداد، همزمان با سالگرد قیام خونین مردم تهران به صورت تمام وقت باز هستند.

به گزارش فارس، روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز رحلت جانگداز حضرت امام خمینی (ره) و گرامیداشت سالگرد قیام خونین 15 خرداد ، اعلام کرد: میادین میوه و تره بار روز چهارشنبه 14 خرداد از ساعت 8 صبح تا 13 و روز پنج شنبه 15 خرداد صبح از ساعت 8 تا 13 و عصر از ساعت 15 تا 20 باز هستند.

این روابط عمومی از شهروندان درخواست کرده است تا ضمن رعایت کامل نکات بهداشتی، با استفاده از ماسک و دستکش به این مراکز، مراجعه و مایحتاج و محصولات مورد نیاز خود را تهیه و خریداری کنند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت