صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دادگاه مشهور‌ترين اسکورت کننده پول فرانسه

کد خبر: ۹۸۲۰۷
| |
5774 بازدید
همشهری‌آنلاین نوشت:

مشهورترین اسکورت پول در فرانسه درباره 2.5 میلیون پول به سرقت رفته به دادگاه توضیح مي‌دهد

شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: مشهورترین اسکورت پول در فرانسه امروز محاکمه می‌شود.

تونی موزولن که در سال 2009 با سرقت یازده میلیون یورو ناپدید شد باید در این باره توضیح دهد که چه بلایی بر سر دو میلیون و پانصد هزار یورو از این مبلغ آمده است.

پلیس تاکنون موفق شده است که فقط نه میلیون یورو از یازده میلیون و پانصد هزار یورو به سرقت رفته را پیدا کند. این سارق که سال‌ها با کامیون‌های محافظت شده حمل پول، کار می‌کرد امروز تحت تدابیر شدید امنیتی به دادگستری لیون فرانسه آورده شد. در ماه نوامبر گذشته این راننده یازده میلیون و پانصد هزار یورو از صاحب کار خود سرقت کرد و تاکنون فقط نه میلیون یورو از این مبلغ پیدا شده است.

موزولن اعلام کرده است هدفش از این سرقت فقط انتقام از آزار و اذیت‌هایی بوده که در محل کارش با آنها مواجه بوده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟