فشار برخی ورزش‌های گروهی پرخطر برای بازگشایی

سخنگوی وزارت بهداشت درباره برخی فشار‌ها از بدنه و ساختار ورزش کشور برای بازگشایی ورزش‌های گروهی و پرخطر و برگزاری مسابقات تیم‌ها، به رغم همراهی وزیر ورزش با ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، توضیح داد.
کد خبر: ۹۸۱۹۴۸
| |
13304 بازدید
فشار برخی ورزش‌های گروهی پرخطر برای بازگشایی
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دکتر کیانوش جهانپور درباره گلایه وزیر بهداشت از برخی فشار‌ها از نواحی مختلف برای بازگشایی صنوف یا باشگاه‌ها و مسابقات ورزشی، گفت: با وجود همراهی وزارت ورزش، اما متأسفانه این فشار‌ها به نوعی از بدنه و ساختار ورزش کشور به انحاء مختلف برای بازگشایی ورزش‌های گروهی و پرخطر و همچنین برگزاری مسابقات تیم‌ها، وارد می‌شود.

وی تأکید کرد: البته در وزارت ورزش، شخص وزیر ورزش و جوانان از آغاز بسیج ملی کرونا همراهی و تأکید ویژه‌ای بر رعایت و پیاده‌سازی پروتکل‌های ابلاغی در حوزه ورزش با ستاد ملی مقابله با کرونا و به ویژه وزارت بهداشت داشت و با تشکیل ستاد مقابله با کرونا در وزارت ورزش اقدامات به‌هنگام و موثری را نیز تاکنون انجام داده‌اند.

جهانپور ادامه داد:، اما در بدنه و ساختار ورزش کشور مطالبات و فشار‌هایی از سوی باشگاه‌ها و هیأت‌های ورزشی برای بازگشایی زودهنگام مسابقات و ورزش‌های گروهی پرخطر هم به وزیر ورزش و هم به وزیر بهداشت اعمال شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت به نگرانی‌های وزیر ورزش از شیوع مجدد بیماری نیز اشاره کرد و افزود: بر همین اساس وزیر بهداشت خواستار آن است که باتوجه به آن که شرایط عادی نیست، ورزش کشور نیز صبوری کند و بدنه ورزش کشور هم این موضوع را مدنظر داشته باشد.

سخنگوی وزارت بهداشت در پایان گفت: در مجموع وزارت ورزش و به طور اخص وزیر ورزش در همه ماه‌ها و هفته‌های اخیر همکاری نزدیکی با ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت داشته و با دغدغه مسائل مربوطه را پیگیری کرده‌اند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت