اعلام حالت فوق‌العاده در لس‌آنجلس

فرماندار کالیفرنیا در پی تشدید ناآرامی‌ها و اعتراضات در لس‌آنجلس، در این شهر اعلام حالت فوق‌العاده کرد.
کد خبر: ۹۸۱۷۵۱
| |
17367 بازدید
اعلام حالت فوق‌العاده در لس‌آنجلس
به گزارش تابناک به نقل از فارس، در پی تشدید ناآرامی‌ها و اعتراضات در شهر لس‌آنجلس به دلیل قتل مرد سیاه‌پوست توسط پلیس شهر مینه‌سوتا، «گاوین نیوسام» فرماندار ایالت کالیفرنیا در لس‌آنجلس حالت فوق‌العاده اعلام کرد.

در شهر لس‌آنجلس، در اقدامی کم‌سابقه تمام نیرو‌های اداره پلیس، از جمله یگان‌های ویژه و حتی کاراگاهان برای تقابل با مردم معترض این شهر، در خیابان‌ها مستقر شدند.

مقامات آمریکا در تلاش هستند به هر طریقی، از به‌کارگیری گارد ملی تا اعمال حکومت نظامی، مانع از ادامه یافتن اعتراضات نسبت به خشونت و نژادپرستی پلیس این کشور شوند.

از روز یکشنبه گارد ملی آمریکا در ۱۲ ایالت این کشور و منطقه «کلمبیا» جهت کمک به پلیس برای سرکوب معترضان وارد عمل شده‌اند.

در بسیاری از شهرها، نیرو‌های پلیس به بهانه نقض حکومت نظامی از سوی معترضانی که در حال برگزاری تظاهرات مسالمت‌آمیز بودند، به سوی آن‌ها گاز اشک‌آور شلیک کردند.

شنبه شب پلیس شهر مینیاپولیس، با کمک اسپری فلفل، گاز اشک‌آور و گلوله‌های پلاستیکی به معترضان و حتی خبرنگاران حمله‌ور شدند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت