درهای مسجدالاقصی پس از ۲ ماه بر روی نمازگزاران باز شد

اداره اوقاف فلسطین روز یکشنبه از بازگشایی مسجدالاقصی بر روی نمازگزاران خبر داد.
کد خبر: ۹۸۱۵۵۱
| |
11223 بازدید
درهای مسجدالاقصی پس از ۲ ماه بر روی نمازگزاران باز شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از شبکه خبری اسکای نیوز، مسجدالاقصی پس از دو ماه که به دلیل شیوع کرونا بسته بود، امروز (یکشنبه) بر روی نمازگزاران بازگشایی شد.

بر اساس این گزارش، صحن‌ها، مصلی و رواق‌های مسجد به منظور سلامت جان زائران، ضد عفونی شدند.

همچنین استفاده از ماسک و آوردن سجاده برای اقامه نماز در مسجدالاقصی الزامی است و دمای بدن نمازگزاران پیش از ورود به این مسجد با دستگاه حرارات سنج اندازه‌گیری خواهد شد.

پیش‌تر اداره اوقاف فلسطین اعلام کرده بود که مسجدالاقصی پس از اعیاد فطر بار دیگر بازگشایی خواهد شد.

در پی شیوع ویروس کرونا و پیامدهای ناشی از آن، مسجد الاقصی چندین هفته تعطیل شد و میزبان نمازگزاران نبود.

ویروس کرونا موسوم به کووید ۱۹ اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت