روحانی: به‌زودی به شرایط قبل از کرونا برنخواهیم گشت

رئیس جمهور با بیان این که مردم باید باور کنند که به زودی به شرایط قبل از کرونا نمی‌توانیم برگردیم، گفت: بخشی از زندگی ما باید به فضای مجازی برود.
کد خبر: ۹۸۱۳۹۶
|
۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷ 30 May 2020
|
20944 بازدید
|
۴

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح امروز در جلسه ستاد مقابله با کرونا با گرامیداشت یاد امام خمینی (ره) اظهار کرد: امام راحل برای نجات کشور از استبداد و استعمار، انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند. برای نجات کشور دفاع مقدس را به پیروزی رساند و با رای و نظر مردم همه نهادهای نظام را استقرار بخشید. امروز ۳۱ سال از رحلت امام خمینی می‌گذرد و مردم با همان عشق به ایشان و پیروی از راهشان و همچنین پیروی از خلف صالح امام خمینی، همان پرچم را با همان صلابت بر دوش نگه داشته و در برابر انواع توطئه‌ها ایستادگی کرده و به پیروزی رسیدند.

روحانی با بیان اینکه کرونا همچنان به عنوان مسئله اصلی و مهم در کشور ما ظهور و بروز دارد، خاطرنشان کرد: این ویروس موجب تحولات بسیار زیادی در مسائل سیاسی، اجتماعی، بهداشتی و فرهنگی شد. پیش از این مرزها کم رنگ شده بودند، اما کرونا موضوع مرزها را پر رنگ کرد. مهاجرت و سفر را تغییر داد و امروز ما با شرایط جدید مواجه‌ایم.

رئیس جمهور با بیان اینکه در این شرایط زندگی ما محدودتر شده و بخشی از آن مجازی شده است، تصریح کرد: مردم باید باور کنند که به زودی ما نمی‌توانیم به شرایط قبل از کرونا برگردیم برای مدت طولانی باید سبک زندگی را تغییر داده و محدودیت‌ها را بپذیریم و بخشی از زندگی ما باید به فضای مجازی برود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
فقط بگو مردم پس وظیفه شما چیست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
کی بود میگفت شنبه همه چی اوکی میشه؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
بالاخره چی؟ درست میشه یا نه؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
حرف تازه ای نیست ، آقای روحانی در تعطیلات عید نوروز فرمودند حتی اگر 2میلیون هم از کرونا بمیرند چاره ای نداریم باید همه جارا باز کنیم و مردم به سرکارهایشان بروند زیرا هجوم 35 میلیون گرسنه در خیابان امنیت نظام را در خط قرار میدهد.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت