صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بخشنامه مبارزه با بي‌حجابي در دانشگاه‌ها صادر شد

کد خبر: ۹۸۱۳۰
| |
1919 بازدید

يك مقام مسئول در دولت از تمهيدات ويژه حراست مركزي وزارت علوم براي مبارزه جدي با كشف حجاب و بدحجابي‌ها در دانشگاه‌هاي كشور خبر داد.

اين مقام مسئول در گفتگو با جهان گفت: امروز ابلاغيه‌‌اي از سوي حراست كل وزارت علوم صادر شد مبني بر اينكه با مصاديق بدحجابي و كشف حجاب به صورت جدي و قاطعانه برخورد و تمرد مديران كميته‌هاي انضباطي دانشگاه‌ها به حراست كل گزارش شود.

اين مقام مطلع با بيان اينكه مسائل مربوط به كشف حجاب در دانشگاه‌ها به خصوص دانشگاه تهران بحث امروز و ديروز نيست، تصريح كرد: جريان سازماندهي شده‌‌اي بعد از 22بهمن سال گذشته حركات خزنده خود در دانشگاه‌هاي كشور را آغاز كرد.

وي ادامه داد: اين جريان از سوي حراست مركزي وزارتخانه شناسايي و به مسئولين دانشگاه نيز تذكر داده شد تا برخورد جدي با اين تحركات صورت بگيرد.

اين مقام مسئول تاكيد كرد: اما به واسطه اينكه حراست در دانشگاه وظيفه اش نظارتي است تا اجرايي ، مواردي كه در دانشگاه شناسايي مي‌شد  به كميته انضباطي معرفي مي‌شد كه متاسفانه به خاطر غلبه رويكرد غير ديني در اين كميته‌ها با مصاديق كشف حجاب برخورد خاصي صورت نگرفت.

وي در پاسخ به سوال خبرنگار جهان مبني بر اينكه پس چرا اين روزها موجي از شعار مبارزه با بدحجابي‌ها و كشف حجاب‌ها در دانشگاه‌ها ديده مي‌شود، تاكيد كرد: تا وقتي اين مسائل رسانه‌‌اي نشده بود هيچ يك از مسئولان كميته‌هاي انضباطي و شوراي‌هاي فرهنگي دانشگاه‌ها دغدغه و اراده‌‌اي نداشتند حال كه اين مسئله دغدغه نمايندگان مجلس شده و به رسانه‌ها راه پيدا كرده است آقايان مجبورند كه خود را موافق با مبارزه با بدحجابي نشان دهند.

وي در ادامه گفت: وقتي كميته‌هاي انضباطي و مسئولان دانشگاه‌ها تذكرات را جدي نگرفته و حتي بي محلي نشان مي‌دهند مسلما وقتي نيروي حراست يك دانشگاه به يك دانشجوي بي حجاب تذكر دهد او را مسخره خواهند كرد.

گفته مي‌شود صدور اين بخش نامه به دنبال گزارش‌هاي متعدد جهان از وضعيت بي حجابي در برخي از دانشگاه‌هاي تهران صورت گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟