میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ماجرای خودکشی در ساختمان وزارت کار چه بود؟

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی دستور پیگیری و حل سریع مشکل فردی را داد که روز گذشته قصد داشت با بالارفتن از یکی از ساختمان های وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی اقدام به اعتراض و خودکشی کند.
کد خبر: ۹۸۱۰۳۰
| |
24059 بازدید
|
۲
ماجرای خودکشی در ساختمان وزارت کار چه بود؟

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، صبح دیروز یک فرد به دلیل مشکلات پیش آمده در حوزه کاری خود قصد داشت با بالارفتن از یکی از ساختمان های وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی اقدام به اعتراض و خود کشی کند که با حضور نیروی آتش نشانی و هوشیاری مسئولان وزارتخانه نجات یافت.

حامد شمس، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در این خصوص در صفحه شخصی اش نوشت:فردی به دلیل مشکلات پیش آمده در حوزه کاری قصد داشت با بالارفتن از یکی از ساختمان های وزارت کار اقدام به خودکشی کند که خوشبختانه منصرف شد.
به گفته وی ‏وزیر ⁧‫تعاون،کار و رفاه اجتماعی‬⁩ به محض مطلع شدن از این موضوع دستور پیگیری و حل سریع مشکل را صادر کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۸
کارمند وزارت رفاه بوده؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۸
یعنی باید همه ما اقدام به خودکشی کنیم که به فکر ما بیفتید؟ خسته شدیم از دست مسئولین....بنده هم جانباز بازنشسته هستم...تامین اجتماعی حقوق جانبازان بازنشسته را نمی دهد...بروم خودکشی کنم؟ والله به خدا ما برای این سیستم انقلاب نکردیم.برای این وضع نجنگیدیم.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت