احتمال برگزاری نشست گروه هفت به صورت حضوری

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت که نشست حضوری سران گروه هفت در اواخر ماه ژوئن برگزار می‌شود.
کد خبر: ۹۸۰۴۰۲
| |
10656 بازدید
احتمال برگزاری نشست گروه هفت به صورت حضوری
به گزارش تابناک به نقل از ایلنا به نقل از خبرگزاری رویترز، «رابرت اوبراین»، مشاور امنیت ملی آمریکا، گفت که نشست حضوری سران گروه هفت ممکن است در اواخر ماه ژوئن برگزار می‌شود.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری آمریکا در ماه مارس این نشست را که بنا بود در دهم ژوئن برگزار شود به خاطر شیوع کرونا لغو کرد. وی گلفته بود که بنا دارد این نشست را به صورت حضوری و در کمپ دیوید برگزار کند.

اوبراین در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی‌بی‌اس گفت: «چنانچه بنا باشد نشست گروه هفت به صورت حضوری برگزار شود، در اواخر ماه ژوئن به وقوع می‌پیوندد.»

وی گفت که واشنگتن در حال پشت سر گذاشتن نقطه اوج این اپیدمی است و اگر شرایط مهیا باشد، آمریکا می‌خواهد این نشست را به صورت حضوری برگزار کند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت