وزارت امور خارجه: رژیم صهیونیستی از دل ترور زاده شد

وزارت امور خارجه در حساب کاربری خود اعلام کرد: رژیم صهیونیستی از دل ترور زاده شد. این رژیم تروریست همچنان به پاشیدن بذر آشوب در منطقه ما ادامه می‌دهد.
کد خبر: ۹۷۹۶۶۱
| |
8337 بازدید
وزارت امور خارجه: رژیم صهیونیستی از دل ترور زاده شد

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، وزارت امور خارجه کشورمان امروز چهارشنبه در توئیتی نوشت: «رژیم صهیونیستی از دل ترور زاده شد و از آن زمان هزاران نفر، از مردم عالی فلسطین گرفته تا شخصیت‌های برجسته عرب و دانشمندان ایرانی را ترور کرده است. اسرائیل، این رژیم تروریست، همچنان به پاشیدن بذر آشوب در منطقه ما ادامه می‌دهد.»

دستگاه دیپلماسی در توئیت دیگری نیز اعلام کرد: «روز قدس یادآوری سالانه به جهان اسلام است که اشغال‌گری و اقدامات تجاوزگرانه رژیم اسراییل عاملی اساسی در منازعات منطقه ما بوده و هست.»

در این توئیت‌آمده است: «رژیم صهیونیستی تاریخی مملو از تجاوزگری، برنامه‌های مخفی تسلیحات کشتار جمعی، اشغالگری و قانون‌شکنی دارد.»

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت