صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

فسخ قرارداد کارگزار قبلی و شکایت تازه علیه استقلال

بعید است این شرکت قرارداد بزرگ خود را با یک فعالیت کوچک معاوضه کند و احتمالا یک پرونده قضایی دیگر به شکایت های قراردادی استقلالی ها اضافه خواهد شد.
کد خبر: ۹۷۸۸۸۴
| |
9676 بازدید

بعد از عقد قرارداد باشگاه استقلال با کارگزار جدید این سوال به وجود آمد که آیا قرارداد آبی‌ها با اسپانسر قدیمی این باشگاه همچنان پا برجا است یا نه.

به گزارش تابناک ورزشی، با این حال شنیده‌ها حاکی از آن است که احمد سعادتمند توانسته قرارداد شرکت آریا برتر را براساس ایراد‌های قانونی که در آن وجود داشته فسخ کند و طبق ادعای افراد نزدیک به باشگاه قرار نیست خسارتی نصیب آبی‌ها شود البته در این بین این احتمال وجود دارد شرکت آریا برتر در قالب تلویزیون اینترنتی باشگاه و با توجه به امکانات مناسبی که دارد همچنان به فعالیت خود به شکلی کوچک‌تر ادامه بدهد!

البته بعید است این شرکت قرارداد بزرگ خود را با یک فعالیت کوچک معاوضه کند و احتمالا یک پرونده قضایی دیگر به شکایت های قراردادی استقلالی ها اضافه خواهد شد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات