بازدید 16200
۸

خبر خوب کرونایی: احتمال ابتلای مجدد وجود ندارد

مدیر بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در رابطه با احتمال ابتلای مجدد بهبودیافتگان بیماری کووید ۱۹، گفت: بر اساس شواهد موجود اگر کسی مبتلا شده و بهبود یافته است، در این دوره دیگر مبتلا نخواهد شد.
کد خبر: ۹۷۸۲۲۹
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷ 13 May 2020

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دکتر پیام طبرسی در رابطه با احتمال ابتلای مجدد بهبودیافتگان کووید ۱۹، اظهار کرد: از آنجاکه بیماری جدید است، با قطعیت نمی‌توان درباره آن اظهارنظر کرد، با این حال در حال حاضر و با توجه به شواهد موجود امکان ابتلای مجدد بهبودیافتگان وجود ندارد و مطالب مطرح شده تحت عنوان عود و عفونت مجدد در کشورهای آسیایی، ادامه همان عفونت اولیه و در نتیجه منفی نشدن تست‌ افراد بهبودیافته بوده است.

وی ادامه داد: بنابراین اگر کسی مبتلا شده و بهبود یافته است، در این دوره دیگر مبتلا نخواهد شد، ولی اگر بیماری از بین نرفته و در دوره بعدی مجددا در مهر و آبان بروز کند، در صورت جهش و تغییر رفتار ویروس احتمال ابتلای مجدد بهبود یافتگان به نوع جهش یافته ویروس، وجود دارد.

به گفته این متخصص بیماری‌های عفونی، در دوره بعد مجددا با بررسی رفتار ویروس و میزان آنتی بادی باقی مانده در بدن افراد بهبود یافته، می‌توان به این سوال یعنی احتمال ابتلای مجددا بهبودیافتگان پاسخ داد. البته در صورت جهش ویروس و پایین بودن میزان آنتی بادی باقی مانده، بهبودیافتگان مجددا در معرض خطر قرار می‌گیرند.

رئیس مرکز تحقیقات سل بالینی و اپیدمیولوژی بیمارستان مسیح دانشوری همچنین در رابطه با نوع ماسک موثر در برابر انتقال ویروس، اظهار کرد: استفاده از ماسک یکی از موثرترین روش‌ها برای پیشگیری از انتقال ویروس است، چراکه انتقال از طریق قطرات تنفسی در حین صحبت، عطسه و سرفه اصلی ترین راه انتقال کووید ۱۹ بوده ولی در این میان نوع ماسک استفاده شده نیز اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه حتی ماسک های پارچه‌ای و خانگی نیز تایید شده است، گفت: نکته مهم این است که افراد بیمار و یا دارای علایم بیماری و تنفسی نباید به هیچ عنوان از ماسک‌های فیلتردار استفاده کنند، چراکه ماسک‌های فیلتردار به خاطر وجود فیلتر، بازدم را با شدت به بیرون پس می‌زنند و همین مساله منجر به پخش شدن بیشتر ویروس شده و اطرافیان را در معرض خطر قرار می‌دهد، بنابراین افراد دارای علامت باید از ماسک ساده جراحی استفاده کنند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۸
تمام محققین برجسته دنیا و حتی کارشناسان سازمان بهداشتی جهانی دارن میگن چنین چیزی ثابت شده نیست، بعد شما چطور این ادعا رو مطرح میکنید؟!
غلط:
وجور = وجود
اگه من بودم این رو هم تحقیق می کردم:
آیا غلظت آنتی بادی ویروس در بهبودیافتگان با گذشت زمان تغییر می کند؟
یادش بخیر انگار همین دیروز بود که مسئولین وزارت بهداشت دم به ساعت اعلام می کردند، نیازی به زدن ماسک ندارید!
یکبار میگید آدمای سالم ماسک و دستکش نیاز نیست استفاده کنن بعد میگید نه اشتباه شده استفاده کنن
یکبار میگید اونی که مبتلا شده احتمال ابتلای دوباره هست
الانم اینجوری میگید
اطلاعات ندارید ول کنید دیگه
دکتر فیلتر را با دریچه اشتیباه نمیگه؟منظورش ماسک دریچه داره اختمالا ، این دریچه برای تخلیه سریغ بازدم روز ماسکهای N95 تعبیه شده.
پاسخ ها
ساعد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
دقیقا من هم همین را میخواستم بگویم . منظور باید دریچه باشد نه فیلتر. یعنی واقعا ایشان پزشک متخصص هستند. یا اشتباه برداشت شده است ؟
دوستان زياد مته به خشخاش نگذاريد تمام پزشكان درهمه كشورهاي دنيا هنوز اطلاعات كافي ووافي در مورد كرونا ندارند اگر غير ازاين بود حالا تلفات اينقدر نبود يك ويروس منحوس ساخته دست جنايتكاران قدرت طلب دنيا را غافلگير كرده است
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر