اجتماعی »
حريم هوايي مونيخ بسته شد
کد خبر: ۹۷۸۱۹
| | 1936 بازدید
حریم هوایی اطراف شهر مونیخ از ساعت 13 یکشنبه به وقت گرینویچ به علت انتشار ابر خاکستر ناشی از فعالیت آتشفشانی در ایسلند، بسته و پروازها در چند فرودگاه لغو شده است.به گزارش واحد مركزي خبر، سازمان ایمنی هوایی آلمان اعلام کرد: به علت میزان بالای آلودگی ناشی از خاکستر آتشفشانی، هیچ پروازی از فرودگاه مونیخ صورت نگرفته یا وارد این فرودگاه نشده است.
این سازمان در بیانیهای اعلام کرد دو فرودگاه آگسبورگ Augsburg و ممینگن Memmingen و همچنین فرودگاه اشتوتگارت نیز تحت تاثیر این ابر خاکستر قرار گرفتهاند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، سازمان ایمنی هوایی آلمان افزود این سازمان بر اساس شرایط آب و هوایی تصمیم خواهد گرفت که چه اقدامی صورت دهد. در فرودگاه فرانکفورت نیز در مجموع بیست و نه پرواز که عمدتا به مقصد جنوب اروپا بودند، لغو شدند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


