بازگشایی مساجد تنها برای شب‌های قدر است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: تصمیم امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا تنها برای بازگشایی مساجد کشور در شب‌های قدر است.
کد خبر: ۹۷۷۸۵۵
| |
10725 بازدید

بازگشایی مساجد تنها برای شب‌های قدر است

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، حجت الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا در تصمیم جدید مسئولان ستاد ملی مبارزه با کرونا بناست مساجد اقدام به برپایی نماز جماعت هم داشته باشند، اظهار داشت: ستاد برای شب‌های قدر تنها با بازگشایی مساجد موافقت کرده است.

وی افزود: مردم در اقصی نقاط کشور تقاضا دارند بازگشایی مساجد حتی بعد از شب‌های قدر با پروتکل‌های سخت نیز دنبال شود.

براساس این گزارش، با این توضیحات مساجد کشور با پروتکل‌های اعلام شده تنها در سه شب ۱۹، ۲۱ و۲۳ برای برگزاری مراسم احیا به مدت دو ساعت باز خواهند شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت