ينس لمان خداحافظي كرد
دروازهبان اسبق تيم ملي آلمان با دنياي فوتبال خداحافظي كرد.
به گزارش فارس و به نقل از ديولت، ينس لمان شب گذشته پس از تساوي يك بر يك برابر تيم اشتوتگارت برابر هوفنهايم در آخرين هفته فصل، در سن 40 سالگي به فعاليت 22 ساله خويش پايان داد.
اين سنگربان كه در مجموع 394 بازي در بوندسليگا انجام داد، فعاليت حرفهاي را با شالكه در سال 1988 شروع كرد. وي همراه اين تيم در سال 1997 به مقام قهرماني جام يوفا سابق رسيد. او كه بعد به تيم آ.ثميلان ايتاليا و بروسيادورتموند و آرسنال منتقل شد در سال 2008 به كشورش بازگشت و به عضويت اشتوتگارت درآمد.
لمان كه در 61 بازي براي تيم ملي آلمان به ميدان رفت، در رقابتهاي جام جهاني 2006 به عنوان مرد شماره يك، جلوتر از اوليور كان، رقيب پرآوازه از بايرنمونيخ حضور يافت. وي پس از كسب نايب قهرماني اروپا در جامملتهاي 2008 از تيم ملي كناره گرفت.


