۳۱ اردیبهشت آخرین جلسه مجلس دهم برگزار خواهد شد

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: طبق تصمیم امروز این هیئت زمان برگزاری جلسه اختتامیه مجلس دهم ۳۱ اردیبهشت تعیین شد.
کد خبر: ۹۷۶۱۰۳
| |
20067 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، بهروز نعمتی عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به نشست امروز این هیئت گفت:در جلسه امروز هیئت رئیسه تصمیم گرفته شد تا جلسات علنی مجلس تا ۳۱ اردیبهشت ادامه پیدا کند.

وی با بیان اینکه قرار بر این بود جلسات مجلس دهم تا ۲۳ اردیبهشت دایر باشد، ادامه داد: با توجه به اینکه تا ۲۳ اردیبهشت برخی از طرح‌ها تعیین تکلیف نمی‌شد قرار بر این شد تا ۳۱ اردیبهشت جلسه اختتامیه مجلس دهم باشد.

نماینده تهران در مجلس دهم با بیان اینکه اگرچه جلسات علنی مجلس در ۳۱ اردیبهشت ماه پایان می‌یابد، اما مجلس تا ششم خرداد فعال خواهد بود و به وظایف خود عمل خواهد کرد، اظهار داشت: بر اساس تصمیم متخذه امروز با توجه به کمبود وقت تا پایان دوره دهم مجلس هیئت رئیسه دیگر طرح دو فوریتی از نمایندگان نخواهد پذیرفت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت