کرونا، فاصله‌گذاری و شلوغی بازار

کد خبر: ۹۷۵۳۹۴
|
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۳:۵۸ 30 April 2020
|
6670 بازدید

اصناف به اصطلاح «غیر پر خطر» از آخر فروردین بر اساس طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی به تدریج بازگشایی شده اند. اما بازار تهران به عنوان مرکز اقتصادی پایتخت در این روزها ازدحام و شلوغی مانند شب عید را تجربه می کند.

پارک کردن خودروها در هر جا حتی پیاده روها، تردد خلاف جهت موتور سیکلت ها در خیابان ها و تبدیل شدن پیاده رو به محل پارک آنان از جمله این موارد است. ازدحام مردم به حدی است که حتی از برخی از خیابان ها نمی توان عبور کرد و رفتن به بازار و برگشتن از آن ممکن است چند ساعت طول بکشد.علاوه بر همه این مسائل عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی در دوران کرونا این وضعیت پیچیده را بغرنج تر کرده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت